Banja Vrdnik smeštaj, brvnara, apartmani i sobe
Rezervacije: +381 66 9 671 447

Rezervacije na +381 66 9 671 447

Rezervacije na +381 66 9 671 447

Duplex Apartman Brvnara

Duplex Apartman Brvnara

Vrdnik

Vrdnik

Smeštaj u Banji Vrdnik

Smeštaj u Banji Vrdnik

Brvnara Vrdnik +381 66 9 671 447

Brvnara Vrdnik +381 66 9 671 447

Banja Vrdnik privatni smeštaj, brvnara, apartmani, sobe, cene

Brvnara Vrdnik je privatni smeštaj u Banji Vrdnik u Nacionalnom Parku Fruška Gora, u turističkom delu banje prekoputa otvorenih bazena (50 – 60 metara).
Banja Vrdnik je poznata po lekovitosti i gostima nudi termalnu vodu i čist vazduh. Nalazi se u Nacionalnom Parku Fruška Gora koji očarava svojim lipovim šumama, manastirima, planinskim i pešačkim stazama, finim restoranima, vidikovcima… Banja je rehabilitacioni centar i lečilište sa otvorenim i zatvorenim bazenima i timom doktora i stručnjaka. Preko 200 sunčanih dana u godini govori o mikroklimi koju ima Banja Vrdnik.
Brvnara se nalazi preko puta otvorenih bazena u turističkom delu banje. Drvena kuća stvorena za uživanje i odmor ima dve spavaće sobe u potkrovlju iz kojih se izlazi na terasice. Sobe su sa po tri ležaja. U prizemlju apartmana je dnevni boravak, opremljena kuhinja, kupatilo i natkriveni trem. Smeštaj namenjen za 1 do 8 osoba ima centralno grejanje, klimu, parking za više vozila, wireless internet, kablovsku TV…
Gostima je obezbeđena intima i odmor u tihom okruženju.

Brvnara Vrdnik smeštaj – Banja Vrdnik

Brvnara Vrdnik smeštaj

EKO kuća – apartman od drveta stvorena za uživanje, smeštena u turističkom delu Banje Vrdnik. Okružena zelenilom, opremljena, pružiće vam nezaboravne trenutke odmora. Brvnara se rentira cela i samo jednoj grupi gostiju (1-8). U apartman – brvnaru može da se komotno smesti do šest odraslih osoba + dvoje dece.

Apartmani i sobe, privatni smeštaj u Banji Vrdnik

Apartman i sobe u Vrdniku

U neposrednoj blizini brvnare, u istom dvorištu, su apartmani i sobe. Prostrana kuća sa 3 sobe i studio – apartmanom za dvoje nudi gostima odmor u intimnom i tihom okruženju. Sobe su dve dvokrevetne i jedna trokrevetna. Sobe su na spratu kuće i imaju zajedničko kupatilo i kuhinju, a apartman je u prizemlju i ima zaseban ulaz, svoje kupatilo i svoju kuhinjicu.  U travnatom dvorištu su garniture za sedenje, roštilj, parking…

 
Translate »